Bor I Lejebolig

Bor i Lejebolig

Jeg bor lige nu i en lejebolig, det er en privat udlejer, og ved der er mange som er trætte af at have en privat udlejer, men jeg har bestemt ikke noget problem i min og er super glad for min lejebolig, jeg har ikke noget problem med med hvor jeg bor, lige meget hvad der sker med min lejebolig er han altid meget sød og meget betænksom.

Jeg har overvejet at få en lejebolig i et boligselskab, for jeg skal til at flytte og kunne godt tænke mig at få en ny lejebolig, bare prøve noget som ikke er privat og se om jeg kan blive ligeså glad for det.
Jeg vil gerne have en billig lejebolig i en lidt støre by, jeg vil gerne ud og møde nye mennesker, der er også derfor jeg gerne vil flytte. Hvis der er nogen som kan hjælpe mig med at finde sådan et sted, men det er ikke noget der haster sådan helt vild, for som sagt så er jeg meget glad for den lejebolig jeg bor i lige nu, og det er ikke et sted jeg bare kan flytte fra, lige sådan med det samme, men derfor kunne det være dejligt at have nogle muligheder åbne, for hvis man nu lige vil videre, så er det rart at vide hvad man har at gøre med.Lejebolig