e-conomic support Randers

Brug for e-conomic support

Jeg har det program der heder e-conomic, og jeg har godt nok brug for noget support til det, helst noget e-conomic support fra Randers, for jeg er selv fra Randers, og jeg ved ikke om jeg, skal forbi det sted hvor personen som ved noget om det er, og det vil jeg gerne have mulighed for, for jeg er en person som lære mest om det, når jeg sidder foran en anden person, så det ville helt klart være det bedste for mig.

Jeg er ikke den skarpeste, og det der e-conomic er noget lidt forvirrende, hvis man ikke ved så meget om det, så jeg håber lidt at der er nogen som kender et sted hvor jeg kan få noget rigtig god support omkring det, så jeg kan komme godt igang med at bruge det, og så jeg er sikker på at jeg bruger det rigtigt, for jeg vil helst ikke lave alt for mange fejl, det ville jo være lidt øv at starte ud med.
Jeg har selv fundet et enkelt sted som jeg kan give mig e-conomic support og som er fra Randers, så det kan være jeg skal prøve at kontakte dem, men hvis der er nogen der ved noget om dem, og kan sige godt om dem, så ville det bare være helt fantastisk, for så ved jeg at jeg har fundet det rigtige, ellers må i jo lige sige til hvis der er et andet sted jeg skal kigge.e-conomic support randers