En forberedelse til det værst tænkelige med helicopter underwater escape training

helicopter underwater escape training

Der findes utrolig mange spændende erhverv, hvor man får lov til at erhverve sig en masse gode egenskaber. Det er nemlig sådan, at man kan sagtens tage en uddannelse og føle sig velforberedt på at skulle ud på arbejdsmarkedet. Alligevel vil man hurtigt opdage, at man sjældent er klar til faktisk at arbejde, og at det faktisk først er nu den egentlige læring begynder. Det er ligesom, når man kører bil, så får man en masse kurser og tager en masse køretimer, men det er først, når man har kørekortet, at man rigtig lærer at køre bil. På samme måde kan man også sjældent forberede sig til en situation før den egentlig sker uanset hvor meget man har forsøgt. Det er først, når man står i situationen, at man finder ud af, hvordan man opfører sig i pressede situationer.

 

Dog er der ingen tvivl om, at det er nødvendigt med disse kurser, man tager op til sit kørekort, så man i det mindste har kendskab og en fornemmelse for, hvordan tingene skal gøres. Det samme gælder, når man skal forberedes til kritiske situationer. Man kan nemlig blive utrolig overrasket over sig selv og ens reaktioner, når man ender i krisesituationer. Det er derfor også vigtigt, at man forberedes, så man i det mindste har nogle redskaber, som man kan gøre brug af. Dette gælder selv ved de mere usandsynlige situationer, der dog kræver meget forberedelse. Hvis man for eksempel arbejder i det danske sokkelområde eller det generelle sokkelområde i Nordsøen, er det nødvendigt at have en basal helicopter underwater escape training, så man kan tage aktion, hvis man skulle ende i den forfærdelige situation, at en helikopter skulle evakures. Selvom det ikke sker ofte, så kan denne slags træning rede liv, hvis en nødlandet eller kæntret helikopter skal evakueres.

 

Helicopter underwater escape training er påkrævet i nogle erhverv

I nogle erhverv er det påkrævet, at man har denne helicopter underwater escape training, da man simpelthen arbejder i et miljø, hvor det er nødvendigt at kunne håndtere denne type situationer. Det for eksempel, hvis man arbejder på en olieplatform i det danske sokkelområde eller arbejder på en vindmølle. Det er også en god idé, at søfolk tager dette kursus, så folk der generelt befinder sig i havet har en forståelse for dette. Der gælder nemlig nogle helt andre spilleregler, når man arbejder på havet, og dette skal man have kendskab til inden uheldet sker.

 

En helicopter underwater escape training åbner muligheder

Som det allerede er nævnt, så det er nogle steder påkrævet at have denne helicopter underwater escape training. Dermed er det også en god idé at have taget dette kursus inden man søger jobs, hvor det er påkrævet. Det kan nemlig på den måde åbne jobmuligheder, da man først og fremmest viser en interesse, og på samme tid er firmaet ikke nødt til at investere i det. Hvis det lyder tiltalende kan du se mere på falck.dk/da/safetyservides.