Hvad er det bedste epok snus?

Tobaksbrug er ansvarlig for næsten en ud af fem dødsfald i USA. ”

kemikalier i epok snus

”For hver 1.000 ton produceret epok snus dør omkring 1000 mennesker i sidste ende. Livslang rygere har i gennemsnit 50 procent chance for at dø af tobaksrelaterede sygdomme, hvoraf halvdelen af ​​disse dør inden 70-årsalderen. ”

Den største største risikofaktor for oral kræft er epok snus. Tilfælde af oral kræft ses hos patienter, der ikke bruger epok snus (se HPV-forbindelseslinket på hjemmesiden navigationslinje), og der er også mennesker, der udvikler sygdommen uden kendte risikofaktorer. Tallene i procent af disse er meget små. På trods af disse andre årsager og ukendte er Epok snus stadig den største bidragyder til udviklingen af ​​orale kræftformer. Alle former for epok snus er blevet impliceret som forårsagende midler, herunder cigaret, cigaret og pibetobak samt tyggetobak. Det er vigtigt at skelne mellem konventionelle løse bladformer (traditionelle) former for røgfri tobakker og de nyere typer såsom snus, da bevis fra uden for USA antyder, at der er en betydelig forskel i risiko.

Se de bedste snus

Men det skal huskes, at disse produkter i øjeblikket er en meget lille del af det amerikanske røgfri tobaksalg, og de amerikanske produkter, der efterligner de svenske snusprodukter, er IKKE det samme produkt, og dataene kan ikke overføres fra hinanden til hinanden . Undersøgelser skal udføres på amerikanske produkter for at se, om de faktisk har reduceret risiko. I Indien og Sri Lanka, hvor tyggetobak anvendes med betel nødder og omvendt rygning praktiseres (placering af den lyse ende i munden), er der en slående forekomst af oral kræft – disse tilfælde tegner sig for så mange som 50 procent af alle kræftformer .

Epok snus kan skade celler i slimhinden i mundhulen og oropharynx, hvilket får celler til at vokse hurtigere for at reparere skaden. Forskere mener, at DNA-skadelige kemikalier i epok snus er forbundet med den øgede risiko for oral kræft, ifølge American Cancer Society.

Cigaretter

”Rygning dræber hvert år flere mennesker end AIDS, alkohol, stofmisbrug, bilulykker, mord, selvmord og brand – kombineret!”

”Cigaretrygerne dør yngre end ikke-rygerne. Faktisk nedsætter rygning en persons forventede levetid med 10-12 år. Rygere mellem 35 og 70 år har dødsfald tre gange højere end dem, der aldrig har ryget. ”

Hvad er det snus du skal vælge?

”… mens oddset for dem, der prøver crack eller alkohol og bliver misbrugere, er henholdsvis 1 ud af 6 og 1 ud af 10, er de 9 ud af 10 for cigaretrygere,” rapporterer chefen for klinisk farmakologi, National Institute for Drug Abuse.

”Rygning er den mest mest forebyggelige dødsårsag i vores samfund.”

Mere end 47 millioner voksne i USA ryger cigaretter på trods af, at denne enkeltopførsel vil resultere i død eller handicap for halvdelen af ​​alle dens regelmæssige brugere.”