Jylland er fantastisk til undervisning

Undervisningslokaler i Jylland

Jeg er lære, og underviser i mattematik om aftnen, jeg underviser forskellige steder i Danmark, jeg kommer dertil hvor der er brug for en matematiklærer der kan klare aften undervisning.

Jeg har været i rigtig mange undervisningslokaler, men Jylland har de helt klart bedste, jeg har aldrig følt mig så meget hjemme som jeg gør når jeg underviser i Jylland, det er så dejligt at der findes undervisningslokaler som man nyder at være i, det er godt nok lidt underligt at mange af dem er på hoteller, det syntes jeg virker så fint, og det er det jo egentlig også, men det tænker man ikke over når man først er der, så nyder man bare hvor smukt det er og tænker ikke så meget over hvor det egentlig er at man befinder sig. Men det er sjovt, det er kun i Jylland jeg har det på den måde, jeg har ikke prøvet det andre steder.
som i nok kan høre er jeg ikke selv fra Jylland, det er nok også lidt med til at jeg nyder at kommer dertil så meget, jeg plejer også at overnatte på det hotel som jeg underviser på når jeg er der, så kan jeg nemlig også køre lidt rundt og se lidt mere af Jylland dagen efter og det er også skønt.

Hvis der er andre underviser derude, som står og mangler nogle lækre, undervisningslokaler, så prøv at kigge imod Jylland.

Undervisningslokaler jylland