Mange Typer Tomat Frø

Mange Typer af Tomat Frø

Noget skørt og sjovt, om tomater og tomat frø

Der er så mange slags tomater, og der er mange der går og tror at tomater kun kan være røde, men det passer ikke, jeg ved godt at det er dem man ser flest af rundt omkring, og der er sikkert mange som aldrig har set tomater i andre farver, men det er faktisk derude, og ligeså mange tomater som der findes, ligeså mange tomat frø er der også, så hvis man gerne vil prøve nogle af de lidt mere, unormale tomater, så kan man jo købe nogle tomat frø og dyrke sine egne tomater, min menig er også at så bliver de klart bedst når man selv har groet dem.

Jeg har selv tre forskellige tomat planter, hvor der ofte er mange tomater på, og jeg har selv groet dem alle sammen, helt fra tomat frø til stor plante, det er en skøn proces at følge sin plante vokse sig stor. Man bliver helt stolt når man får den første tomat ud af det, og man kan næsten ikke vente med at plukke den, men det skal man jo selvfølgelig, ellers er de ikke gode.
Jeg vil sige at hvis man skal have nogle af de lidt mere specielle tomater, så syntes jeg helt klart at man selv skal gro dem, så man er sikker på at man får den bedste smag ud af dem.

Tomat Frø