Mangler Fodpleje udstyr

Mangler fodpleje udstyr

hej derude, jeg har min egen klinik, men jeg har ikke noget fodpleje udstyr, og det er noget jeg virkelig står og mangler, fordi jeg har nogle kunder i næste uge, hvor jeg skal bruge det.
jeg vil høre om der er nogen der har nogle gode steder, hvor man kan købe det, til en billig pris, for det skal det helst være. Jeg har selv fundet et sted hvor jeg kan købe fodpleje udstyr, og det virker som en rigtig godt sted, det er et sted der hedder Altermed, men har ikke selv prøvet at handle der før, men har hørt fra andre at det skulle være et rigtig godt sted, og vil høre om der er nogen herinde, som har handlet der, for så vil jeg gerne have en lille tilbagemelding så jeg ved om det er et sted jeg skal handle, eller om der er andre steder jeg lige skal kigge først. Jeg tror nu alligevel det ender med at jeg køber mit fodpleje udstyr derinde, for det virker som om det er noget rigtig godt udstyr, i en meget høj kvalitet, og det er noget jeg sætter stor pris på, men hvis der er noget der har noget så må i gerne skynde jer at skrive, ellers bestiller jeg det inden længe.
Jeg håber at høre fra jer, hurtigt, for som sagt skal jeg bruge det næste uge, mange tak.Fodpleje udstyr