Med Assos cykelbukser er det slut med øm bagdel og slidsår!

Du kender sikkert til nogle af de udfordringer, der kan være i at skulle klæde sig på til cykelstiens strabadser. Især hvis du har en cykel med hård saddel. På kortere strækninger er det ikke noget problem – men skal du ud og cykle mere end 5 km, bliver det hurtig en øm fornøjelse for bagdelen. Men der er hjælp at hente! Assos cykelbukser er nogle af de bedste cykelbukser på markedet, og med et sådan par er der ikke grænser for, hvor langt du kan cykle uden irritation eller ømhed! Assos er et kvalitetsorienteret mærke inden for cykeltøj, og alt fra materialer til personale er nøje udvalgt efter strenge kriterier. Assos går nemlig mere op i at forny sig, og i at være førende inden for udvikling af cykeltøj, end i profit. Og det kan mærkes!

Assos cykelbukser til enhver årstid

Hvorfor investere i cykeltøj – hvorfor ikke bare cykle i almindeligt træningstøj? Fordi cykling udsætter kroppen for anderledes belastninger. Cykelbukserne er nok det vigtigste stykke cykeltøj. Dette skyldes netop, at det er bukserne, som beskytter den kropsdel, der har det hårdest under cykling: Bagdelen. I cykelbukser er der en indsyet pude i bagpå, som mindsker slitage fra den hårde saddel. Hertil kommer Assos cykelbukser i flere forskellige designs og materialer, så du kan finde de helt rigtige bukser til enhver årstid. Du kan således både få cykelbukser til mellemårstider (forår og efterår), sommer og vinter. De fleste herremodeller kommer desuden med seler, som sørger for, at bukserne ikke glider ned under cykling.

 

Det er også vigtigt at det tøj, du cykler i, ikke sidder løst og flagrer. Des mere stof, vinden kan få fat i, des hårdere bliver det nemlig at cykle. Hertil giver det også sig selv, at materialet skal være åndbart og let. Cykler du i eks. bomuldstøj, så bliver det både koldt og tungt når du begynder at svede – og især sved kan være til gene under cykling. For det første lugter det, for det andet gør det os tungere og for det tredje kan det give svamp på inderlår og mellem ballerne. Ordentlige cykelbukser er altså ikke nogen dårlig eller unødvendig investering!

Creme der skåner baller såvel som bukser

Hvis du cykler meget langt hver dag, kan et par cykelbukser – uanset kvalitet – godt komme til kort alligevel. Når du ofte cykler langt, kan du nemlig ikke helt slippe for slidsår, medmindre du bruger ”buksecreme”. Assos har udviklet en særligt god én af slagsen, som både skåner din hud og dine bukser. Cremen sørger nemlig for, at din hud glider mod sig selv og bukserne, i stedet for at gnide og gnave. Hertil går cremen let af i vask – så du behøver ikke bekymre dig om grimme pletter på dine flotte Assos cykelbukser. Apropos vask: Husk at følge vaskeanvisningerne på bukserne, og husk at bruge vaskemiddel, som er udviklet specielt til sportstøj. På den måde sikrer du, at dine lækre Assos cykelbukser holder længe og altid er friske.