Med en digital julekalender kan man optimere sine salgstal i december

Der findes mange måder, hvorpå man som virksomhed kan optimere sine salgstal i forbindelse med forskellige marketingsstrategier. Dog er der en forholdsvis ny mulighed som langt de fleste virksomheder endnu ikke har fået øjnene op for – nemlig den online digitale julekalender. Dette er et tilbud man kan benytte sig af, hvis man ønsker at lokke kunderne til med gode rabatter, gratis fragt på deres næste køb eller andre fede præmier, man kan vinde i den digitale julekalender. Der findes forskellige slags digitale julekalendere så man kan konkretisere sin salgsstrategi.

Hvilken form for digital julekalender man vælger er naturligvis afhængig af, hvilken type, der passer til ens normale koncept og marketingstrategi. De mange forskellige muligheder kan bl.a. være i form af en skrabekalender, et lykkehjul, data opsamling eller opsamling af lodder. Priserne for denne form for reklamekampagne er ikke dyr, set i forhold til, hvor mange nye besøgende man får på virksomhedens hjemmeside når først jungletrommerne på de sociale medier spiller en reklamemelodi for ens nye tiltag. Det er statistisk bevist, at man ved at have gentagne besøg på hjemmesiden af de samme privatpersoner medfører at disse ofte bliver kunder.

Vælg en rigtig digital julekalender efter behov

digital julekalender

Det er ingen hemmelighed, at langt de fleste forbrugere ikke takker nej til en online skrabekalender, hvis denne er gratis og man samtidig kan vinde nogle fede præmier, som man kan bruge til noget i sin hverdag. Det er dog vigtigt, at man som virksomhed tager en føling på, hvor mange nye besøgende man regner med på sin hjemmeside og som vil benytte den digitale julekalender i december måned, da prisen afhænger af det ca. antal deltagere man forventer. Der er andre ting, at tage stilling til i forbindelse med denne salgsstrategi, vil man se mere om emnet digital julekalender, så klik her. Det kan være en god idé at køre en opmærksomhedskampagne på de sociale medier før december, hvis man går med overvejelserne om en digital julekalender, da man skal gøre fremtidige kunder opmærksomme på de gratis glæder og fordele ved julekalenderen.

Hvilke præmier skal man udlodde i en digital julekalender?

Der er som sådan ikke noget loft på, hvilke former for præmier eller gaver, der kan gemme sig bag lågerne i ens digitale julekalender. Der kan være instant gevinster på nogle dage, således at man f.eks. sidst i december får noget yderligere rabat, der får kunderne til at tænke over, om det nu er klogt at vente til januarudsalget. Der kan også være fordele såsom gratis fragt ved næste køb over et bestemt beløb i starten af december, således at julegaverne til familien købes på virksomhedens hjemmeside, fremfor hos konkurrenterne. December handler om at give og sprede glæde, dog gælder det også for langt de fleste virksomheder at optimere deres salgstal og kundekartotek hele året – derfor kan en julekampagne være måden frem, da man skiller sig ud fra mange andre virksomheder, der ofte benytter andre, kedeligere og mere kendte marketingsstrategier.